Ansvarsfriskrivning

läggs till 2021.10.19
uppdaterad 2021.10.19

Ansvarsfriskrivning för allasloppis.com

Om du behöver mer information eller har några frågor om vår webbplats ansvarsfriskrivning, kontakta oss gärna via e -post på kund@allasloppis.com (Edited)Restore original

Friskrivningar för allasloppis.com

All information på denna webbplats – allasloppis.com – publiceras i god tro och endast för allmän information.

Allasloppis.com ger inga garantier om fullständigheten, tillförlitligheten och riktigheten av denna information.Alla åtgärder du vidtar utifrån informationen du hittar på denna webbplats (allasloppis.com) sker helt på egen risk. 

Allasloppis.com ansvarar inte för eventuella förluster och/eller skador i samband med användningen av denna marknadsplats.

Från vår webbplats kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Även om vi strävar efter att endast tillhandahålla kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser, har vi ingen kontroll över innehållet och karaktären på dessa webbplatser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan föregående meddelande och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha blivit “dålig”.

Tänk också på att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha olika sekretesspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Var noga med att kontrollera sekretesspolicyn för dessa webbplatser såväl som deras “användarvillkor” innan du engagerar dig i något företag eller laddar upp någon information.

Samtycke

Genom att använda vår allasloppis.com godkänner du härmed vår ansvarsfriskrivning och godkänner dess villkor.

Uppdatering

Skulle vi uppdatera, ändra eller göra några ändringar i detta dokument kommer dessa ändringar att publiceras på ett framträdande sätt här.